Ako to robia úspešní, alebo čo im môžeš ukradnúť a stať sa úspešným?

Napísal(a) Juraj Pavelek v štvrtok, 04 jún 2015. kategória: Tanečný šport Počet prečítaní: 6042

Ako to robia úspešní, alebo čo im môžeš ukradnúť a stať sa úspešným?

V minulom článku si sa dozvedel niečo o tom, prečo je potrebný mentálny tréning. Dnes ti ukážem tajomstvo najúspešnejších. Je to môj narodeninový darček pre teba. Bude to prvých 10 návykov, vďaka ktorým, môžeš aj ty dosahovať všetko po čom túžiš. Si pripravený? 

Ideme na to. Toto robia tí najlepší vo svojom odbore:

1. Vstávajú skôr úspešný človek vie že deň má iba 24 hodín. Chceš trénovať dvojfázovo aj počas sezóny? Vstávaj skôr a trénuj ešte pred školou alebo pred prácou. Neboj sa zvládajú to aj mladí hokejisti ;)

2. Starajú sa o svoje telo veľký pozor si dávajú na to ako sa stravujú, na správnu regeneráciu, na kvalitný spánok. Ovládajú relaxačné techniky. Dávajú si pozor na správnu rozcvičku pred tréningom a kvalitný strečing po ňom.

3. Neveria na výhovorky tento návyk hovorí sám za seba :)

4. Konajú "tu a teraz" Nečakajú na zajtrajšok. Všetko čo môžu spraviť hneď, spravia hneď. Zabudni na moderné príslovie že čo môžeš spraviť dnes odlož na pozajtra a máš dva dni voľna :) radšej vsaď v tomto prípade na klasiku a sprav to dnes. Iba v prítomnom okamihu sa dejú zázraky :)

5. Náhoda a osud je cudzí pojem  Nečakajú na správny okamih. Ten nemusí nikdy prísť. Vytvárajú si však podmienky na to, aby prišiel. Držia svoj život pevne v rukách.

6. Sú používateľmi svojich mozgov a nie iba ich vlastníkmi. Poznajú svoju myseľ. Venujú sa pravidelne MENTÁLNEMU TRÉNINGU. Vedia na čo myslia a vedia si vyberať tie správne myšlienky. Nie sú otrokom všetkých myšlienok. Venujú pozornosť myšlienkam na to čo chcú a nie na to čo nechcú !

7. Tréning a tvrdú prácu neberú ako obetu  Milujú z hĺbky srdca to čo robia. Čas im pri tom uteká veľmi rýchlo. Presne tak ako keď robíš niečo čo ťa naozaj baví.

8. Nesťažujú sa  riadia sa heslom že ak má problém riešenie je zbytočné sa tým zaťažovať. A ak ho nemá, tiež je zbytočné sa preň trápiť :) sprav aj ty tak a uvidíš že ti zostane viac energie na iné veci.

9. Majú jasné ciele a majú ich stále pred očami. Kontrolujú či idú v ústrety svojim cieľom, alebo schádzaju z cesty. 

10. Robia to čo milujú ako sa vraví láska hory prenáša a aj v tomto prípade je to tak. Ak naozaj milujete to čo robíte, láska vám pomôže prekonať aj tie najväčšie prekážky.

Tak teraz si mohol nazrieť do "kuchyne" návykov tých najúspešnejších. Je teraz len na tebe, ktorému z nich budeš venovať svoj čas a pozornosť. Hociktorý z nich ťa posunie bližšie k tvojim snom. Tak hor sa do práce :)

V prípade záujmu o kvalitnú mentálnu prípravu ma môžeš kontaktovať na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. už teraz sa teším na to ako ti pomôžem odkryť a využiť celý tvoj potenciál :)

Prajem krásny deň a dúfam že môj narodeninový darček sa ti páčil :)

 

Juraj Pavelek

mentálny tréner a tréner štandartných tancov

O autorovi

Juraj Pavelek

Juraj Pavelek

Som trénerom štandardných tancov v tanečnej škole SUN DANCE ACADEMY kde som vychoval od prvých krokov majstrov a finalistov Majstrovstiev Slovenska a 8. pár na svete v 10 tancoch. Okrem toho sa špecializujem na mentálnu prípravu špičkových športovcov. Okrem tanečných párov ako mentálny kouč spolupracujem aj s čerstvými majstrami Slovenska v šerme (kord).

Napísať komentár

Komentujete ako hosť.

Vyhľadávanie

Kalendár udalostí

Marec 2024
pon uto str štv pia sob ned
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Najbližšie podujatia

Žiadne nadchádzajúce udalosti na zobrazenie!

Anketa

Ktorý tanec máte najradšej?

Facebook